Kultúrkalandor-megnyitó

"Művészettel molyolóknak"

welcome_kulturkalandor.jpg

 

Kedves Látogató!

Friss weblapra tévedtél, egyre a milliónyi, ha nem milliárdnyi közül. Légy üdvözölve!

Nem nagyon szeretném (és nem is tudom megfelelően) bemutatni az oldalamat. Röviden talán úgy jellemezhetném, hogy itt osztom meg alkalmi rácsodálkozásomat a művészetekre. Legyen az egy számomra ismeretlen, ámde annál zseniálisabb festőnek a munkái, egy váratlanul a kezembe kerülő, nagyszerű könyv, vagy egy olyan film, amit mindenkinek tudnék ajánlani. Nem leszek se rendszeres, se túl gyakori felbukkanó, de igyekezni fogok minél színesebb és érdekesebb dolgokat bemutatni-akár magamnak is, ha egyetlen olvasóm se lesz. Annyi baj legyen!

Egyetlen kérésem lenne: 

Ha BÁRMI nem tetszik az oldalon-tartalom, vélemény, kinézet- akkor az észrevételedet KULTÚRÁLTAN, normális hangnemben közöld, hogy örömmel teljesíthessem a kérésedet! Megértésedet köszönöm!

Minden építőjellegű, kultúrált hangnemű kommentet szívesen látok, ha bármivel kapcsolatban kérdésed vagy észrevételed lenne, akkor írj nyugodtan egy kommentet, vagy pedig, speciális esetben (ha lesz rá igény) megadok egy e-mail címet, ahová szintén lehet írni.

 

Első bejegyzésként azt hiszem, ennyi elég is lesz. Remélem, tetszeni fog a blog, és legalább egy-két bejegyzést elolvasol majd.

Köszönöm, hogy ezt elolvastad, és hogy egyáltalán a blogomra tévedtél. Kellemes időtöltést kívánok Neked!

 

Ifogur ♥

 

Címkék: köszöntő